Kako saznajemo Activision Blizzard je po prvi put najavio da, prilikom kupovine remasterovane igre dobijate i besplatan sezonski sadržaj sa Grand Prix-om.  Još jedan razlog za igru je da će prvi Grand Prix biti dostupan već 3. jula ove godine, a u njemu možemo da očekujemo nove karaktere, razne skinove za vaše kartove, novu traku i još mnogo toga. 

Chick i Stew su objavili da igrače očekuje mnogo zabave u Grand Prix-u. Takođe su najavili da nam ova promena donosi i još jednu traku za vožnju. Prva traka će se zvati Twilight Tour, a ona će nas voditi kroz nezaboravno putovanje danju i noću na dalekom srednjem istoku. Novi sadržaj u vidu item-a i novi karakteri će se pojaviti u igri, a moćićete da vidite i sve članove Nitro skvada ( poznate još kao Trophy Girls). Ovi takmičari dolaze sa raznih strana sveta i prezentuju svoje države sa brzinom i jačinom. Ali, Chick i Stew su pripremili još jedno iznenađenje za nas, a to je pojava Spyro-a u igrici!

 

Crash Team Racing Nitro-Fueled dolazi sa svim remasterovanim trakama, karakterima i modovima koje je imao originalni CTR i sve to ćemo gledati u full HD-u! Crash Team Racing Nitro-Fueled nam stiže 21. juna na sve platforme, a mi vas izazivamo da budete najbolji!

PRE-ORDERUJ I OSTVARI POPUST > Crash Team Racing Nitro-Fueled