Call of Duty: Modern Warfare se vraća jači nego ikad!

Call of Duty: Modern Warfare se vraća jači nego ikad!
2. avgust 2019. 41 pregleda

Call of Duty: Modern Warfare se vraća jači nego ikad!

Pristup beti najnovijeg Call of Duty naslova, možemo da očekujemo u septembru, gde ćemo ujedno moći da igramo i na različitim platformama u isto vreme. Zato ne brinite konzolaši, pc gejmeri stižu u pomoć!

Activision i Infinity Ward su konačno premijerno prikazali uzbudljiv trejler, koji pokazuje sadržaj novog Call of Duty: Modern Warfare naslova. Igru možemo da očekujemo 25. oktobra ove godine na platformama PlayStation, Xbox One i PC. Zasigurno znamo da će ova igra svim fanovima pucačina iz prvog lica, kao i fanovima Call of Duty serijala pružiti savršeno iskustvo u ultimativnoj borbi sa više igrača. Najnovije detalje o igri su među prvima preneli neki od najpopularnijih strimera, dok svi ostali strpljivo čekamo sledeći mesec, kada ćemo ujedno i imati priliku da testiramo igru. Call of Duty Modern Warfare

Zasluge uvek treba napomenuti, a tako i treba reći da je ovogodišnju nagradu za „Best Online Multiplayer“ na E3 festivalu, dobila upravo ova igra. Takođe, ono što je donelo ovu veliku nagradu je činjenica da su kreatori odlučili da spajaju stare i nove modove, razne mape koji čak podržavaju i epske bitke sa preko 100 igrača i još mnogo toga. Ono što definitivno znamo je da će nam ova igra doneti potpuno nove nivoe strateške i taktičke igre.

Najveći fanovi serijala već sada mogu da pre-orderuju Call of Duty: Modern Warfare i time dobiju eksklutivni raniji pristup beti koja će biti održana u sledećim periodima:

PlayStation 4 ekskluzivna beta – 12 i 13 septembar (Early Access, PS4)

PlayStation 4 ekskluzivna beta – od 14 do 16 septembra (open beta, PlayStation 4)

Beta sa testiranjem crossplaya – 19 i 20 septembar (early access, PC and Xbox One; Open Beta, PS4)

Beta sa testiranjem crossplaya – od 21 do 23 septembra (open beta, PlayStation 4, PC, Xbox One)

Igrači koji urade digitalni pre-order (preko Xbox Live Store, PlayStation Store ili Battle.Net servisa) automatski dobijaju pristup beti, dok oni koji preorderuju u retailu će dobiti early access beta key. Taj early access beta key zatim treba aktivirati preko svog naloga na callofduty.com/redeem i odabrati platformu u zavisnosti od toga da li se igra na Xbox One, PS4 ili PC-u. 

REZERVIŠITE VAŠ PRIMERAK IGRE OVDE > CALL OF DUTY MODERN WARFARE

KUPI ODMAH

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.