Epic Games je doneo odluku da će postojati mogućnost skidanja igre i pre njenog zvaničnog izlaska, što je veoma obradovalo PC igrače.

Dugo očekivani nastavak popularne igre Borderlands, napokon ćemo moći da zaigramo 13. septembra i to tačno u ponoć! Problem sa kojim će se susresti PC igrači je upravo taj da igru neće moćo da skinu pre njenog izlaska, što bi značilo da će tek kasnije krenuti sa igrom iste, jer ipak treba da skinu 70 GB tešku igru. S druge strane, na konzolama postoji opcija pre-loada, što omogućava igračima da igra bude spremna tačno kada iznađe, pa nam je malo bilo nejasno zašto Epic Games nije dozvolio ovu mogućnost i PC igračima.

Ali ipak je sreća pogledala malo i PC igrače, te je Epic Games dopustio pre-load i njima. Igru ćemo moći da preuzmemo 48 sata pre samog izlaska, što bi bilo 11. septembra, dok isto ovo vredi i za konzolaše. Epic Games nije naveo zašto je došlo do promene plana, ali verujemo da su se PC igrači pobunili oko ovoga, te su na kraju dobili i ono što su hteli.

PREORDERUJ SVOJ PRIMERAK – BORDERLANDS 3

KUPI ODMAH