Bloodline – poslednja epizoda priče Assassin’s Creed Odyssey Legacy of the First Blade!

Bloodline – poslednja epizoda priče Assassin’s Creed Odyssey Legacy of the First Blade!
11. mart 2019. 95 pregleda

Bloodline – poslednja epizoda priče Assassin’s Creed Odyssey Legacy of the First Blade!

Ubisoft je najavio da je Bloodline, poslednja epizoda prvog post-launch-a priče Assassin’s Creed Odyssey Legacy of the First Blade, dostupna na PlayStation-u, Xbox One-u i PC-ju.

U Bloodline-u, koji je treća i poslednja epizoda serije Legacy of the First Blade, vaš heroj će se napokon susresti sa misterioznim neprijateljem, koji je upravljao celom pričom. Nakon brutalnog napada, igrači će pokušati da zaštite asasinovo nasleđe, tako što će se boriti sa onima koji žele na iskorene zaražene. Svaka epizoda u Legacy of the First Blade-u donosi nove mogućnosti svakoj grani :  Asassin, Lovac, Borac. Dok prve dve epizode nas upoznaju sa novim sposobnostima Assassina i Lovaca, treća i finalna epizoda će predstaviti nove sposobnosti Boraca, pod nazivom Fury of the Bloodline. Ovo će omogućiti igračima da leveluju svoje napade, tako što će svakim levelom dobijati veći broj napada.

Da biste mogli da pristupiti Bloodline-u, igrači moraju da pređu Hunted and Shadow Heritage, koje čine prvu i drugu epizodu Legacy of the First Blade, kao i the Naxos kvestove koji se nalaze u poglavlju sedme glavne priče u igri.

Kao dodatak tome, igrači moraju da budu najmanje 28. level.

Assassins Creed Odyssey post-lunch plan je jedan od većih i najambicioznijih planova, kao i sam izlazak Legacy of the First Blade koji će činiti samo početak za sve one igrače, koji žele da napreduju u narednom kontentu drevne Grčke. Za sve one koji pak poseduju season pass, postojaće mogućnost pritupa dvema velikim epizodama u priči, Legacy of the First Blade i The Fate of Atlantis. Igrači će moći da pristupe epizodama prilikom same premijere. Season pass vam takođe donosi i Assassin’s Creed III Remastered i Assassin’s Creed III Liberation Remastered, koji će biti objavljeni 29. marta na PlayStation-u, Xbox One-u i PC-ju.

Assassin’s Creed Odyssey season pass vam takođe donosi i dve dodatne priče, Legacy of the First Blade i The Fate of Atlantis. Cela priča serijala Legacy of the First Blade je trenutno dostupna svim igračima koji imaju season pass ili Gold edition. Prva epizoda druge priče, The Fate of Atlantis, biće objavljena u drugom delu Aprila.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.