Završen Blizzcon 2019 - najavljene igre Overwatch 2, Diablo 4 i WoW Shadowlands

Završen Blizzcon 2019 - najavljene igre Overwatch 2, Diablo 4 i WoW Shadowlands
4. novembar 2019. 9 pregleda

Završen Blizzcon 2019 - najavljene igre Overwatch 2, Diablo 4 i WoW Shadowlands

Blizzon 2019 je završen, a najavljeni su veliki naslovi. Pogledajte više informacija o novim igrama - Diablo 4, Overwatch 2 i WoW Shadowlands.

Za spektakularno otvaranje ovogodišnjeg festivala pobrinuo se Diablo 4. Nakon samo 30 sekundi odbrojavanje, počeo je vrhunski cinematic video koji je oduševio gotovo sve pristutne. Mračna muzika, napeta atmosfera, krv i smrt na sve strane i jezivi mračni ritual. Sudeći po traileru - Diablo se vraća mračnim i brutalnim korenima. Da stvar bude još i bolja neočekivano je pušten i gameplay igre i ono što se za sada može znati jeste da su prve tri klase - Barbarin, Čarobnica i Druid.

DIABLO 4 - predstavljanje igre

Još jedna od glasina prethodne nedelje je potvrđena - najavljen je nastavak Overwatch igre, a nosi naziv - OVERWATCH 2. Sudeći po cinematic traileru ekipa se okuplja u Parizu, kako bi pomogla lokalnom stanovništvu. Da li Vas očekuje sasvim nova igra? Nismo baš sigurni. Krenimo redom. 

Svi igrači Overwatch i Overwatch 2 imaće deljeni multiplejer, tj. bilo da posedujete OW1 ili OW2, imaćete pristup svim novim takmičarskim mapama i herojima. Ukoliko se pak odlučite na kupovinu OW2 , prenosi Vam se sav sadržaj iz prvog dela (skinovi i kozmetika). Noviteti u OW2 jesu narative i co-op misije. Akcenat je posebno na co-op misijama na kojima možete unapređivati vaše heroje i davati im talente koji poboljšavaju ili menjanju svojstva njihovih osobina.

OVERWATCH 2 - predstavljanje igre

 Poslednjeg dana festivala stiglo je i osveženje za sve igrače World of Warcraft-a. Predstavljena je nova ekspanzija za WOW, a nosi ime Shadowlands. Najavljena je (naravno) fantastičnim cinematic trailerom, u kojem smo mogli da vidimo epsku borbu između Lich King-a i Sylvanas-a.

World of Warcraft Shadowlands - predstavljanje igre

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.