BlizzCon 2019 - izgleda da stiže Diablo 4!

BlizzCon 2019 - izgleda da stiže Diablo 4!
23. oktobar 2019. 22 pregleda

BlizzCon 2019 - izgleda da stiže Diablo 4!

Do Blizzcona 2019 ostalo je nešto više od nedelju dana, a prema špekulacijama izgleda da nas očekuje dugo čekana najava Diabla IV

Blizzcon se održava od 1. - 3. novembra u Kaliforniji u Anaheim Convention Center-u. Virtuelne ulaznice u prodaji su na zvaničnom sajtu festivala i možete i kupiti OVDE po ceni od 49,99 dolara. Šta sve možete da očekujete na sajmu možete pročitati u nastavku teksta. Nakon prošlogodišnjeg fijaska sa "mobilnim diablom", nakon štucanja, hajke na BfA ekspanziju i sveopšteg haosa u vezi Hong Konga kompaniji dosta stvari zavisi od ovogodišnjeg festivala. 

Kada izlazi Diablo 4?

Sve su glasnije špekulacije da će na ovogodišnjem Blizzcon-u biti objavljen Diablo 4, a špekulacije su podgrejali i iz same kompanije. Naime, nemački časopis GameStar izbacio je sliku na svoje društvene mreže o novom broju u kome se pominje artbook "The Art of Diablo" koji će moći da se pazari na sajmu, a u kome se spominje da artbook sadrži preko 500 strana rada na igrama Diablo, Diablo II, Diablo III i Diablo IV. Osim toga, mnogi očekuju i najavu D2 remastera i hteli ili ne, datum izlaska Diablo Immortal naslova.

Igra DIABLO 4 info

Overwatch 2 najava, kec iz rukava ili nema ništa od toga?

Kako se bliži BlizzCon tako se i podrevaju priče o Overwatch dvojci. Prema nekim izvorima, navodno bliskim Blizzardu, neće biti veliko iznenađenje ukoliko i ove godine Overwatch bude džoker kompanije kao pre 3 godine. Sa druge strane, deo publike misli i da će akcenat ove godine biti na Diablu. Bilo kako bilo, po mnogima su veće šanse da vidimo potpuno novu igru nego ekspanziju za keca.

Warcraft - verovatno nova ekspanzija, ali da li je to sve?

Od WoW-a može sve da se očekuje, baš sve. Po mnogima velike su šanse za patch 8.3.5. s ozbirom da je trend ove ekspanzije da .5 zakrpe donose celu stvar. Da li je Lich King glavna glava nastavka ostaje da vidimo kroz nekoliko dana. Ono u čemu se svi slažu jeste da će WOW Classic dobiti novitete, da li u vidu ekspanzije ili classic+-a videćemo. Naravno, fokus će biti na W3 Reforged. Beta samo što nije počela i mnogi očekuju da će konačno igra biti u live-u.

Šta će biti sa Starcraftom?!

Kako se poslednjih godina ništa revolucinarno nije desilo sa SC franšizom iskreno ne verujemo da ćemo videti neke tektonske poremećaje ni u 2019. godine. Nije realno trenutno očekivati neki revolucionarniji projekat na ovom nivou. 

Hong Kong Heartstone saga se nesumnjivo nastavlja

Od Heartstone-a može da se očekuje eventualno nova ekspanzija, ali sve oči biće uprte u reakciju kompanije povodom niza događaja i okolnosti koje su stigle i do parlamenta SAD, a tiču se protesta u Hong Kongu. Lopta je u dvorištu Blizzarda i svi čekaju sledeći potez.

Ono što je vrlo moguće jesu brojna sniženja tokom Blizzcona, a celokupan asortiman Blizzarda možete videti klikom na link ispod. Pratite naš sajt i društvene mreže.

Blizzard asortiman možete pogledati ovde  > Blizzard

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.