Battlefield 2042 predstavio svoje specijalce

Battlefield 2042 predstavio svoje specijalce
6. septembar 2021. 10 pregleda

Battlefield 2042 predstavio svoje specijalce

Svima nam je dobro poznato da Battlefield 2042 neće imati tradicionalan sistem klasa, već će u prvom planu biti specifični likovi - specijalci kao u Rainbow Six Siege. Igra će biti lansirana sa deset različitih specijalaca i taj broj će se vremenom širiti, a sada je krenulo otkrivanje likova sa kojima ćemo igrati.

Jedan od njih je bio potvrđen ranije, Kimble Irish Graves iz Battlefielda 4, inženjer koji dobija bonus na štit za svakog neprijatelja kog porazi, a raspolaže sa prenosnim štitom i alatom koji presreće projektile.

Nova četiri lica koja smo upoznali su Boris, Mackay, Falck i Casper.

  • Pyotr Boris Guskovski je rus koji ima prenosni samostojeći mitraljez koji osim rešetanja protivnika označava iste u vidokrugu, a postaje učinkovitiji kada mu je igrač u blizini.
  • Webster Mackay ima specifičnu kuku sa kojom se može drugačije kretati po mapi, ima ubrzano kretanje i ciljanje.
  • Maria Flock je support koji koristi pištolj S21 Syrette sa kojim može lečiti saborce iz daljine a kada su blizu i ranjeni može ih vratiti kroz reanimaciju.
  • Wikus Casper Van Daele je recon klasa, ima OV-P dron koji otkriva poziciju neprijatelja i stvara smetnje njihovoj elektronici, a koristi i senzor detektovanja kretanja neprijatelja.

Battlefield izlazi 22.10.20121. godine za PC, PlayStation i Xbox konzole, a prvo javno testiranje bi trebalo da se desi tokom ovog meseca.

REZERVIŠI SVOJ PRIMERAK BATTLEFIELD 2042 IGRE OVDE - LINK

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.