Battlefield 2042 je predstavio nove specijalce

Battlefield 2042 je predstavio nove specijalce
22. oktobar 2021. 29 pregleda

Battlefield 2042 je predstavio nove specijalce

Na lansiranju Battlefielda 2042 biće dostupno 10 različitih specijalaca. Dok su ih dizajnirali, DICE je pazio da kroz njih budu podjednako zastupljene četiri klase iz prethodnih igara, dok svaki ima jos specijalnih sposobnosti.

  • Navin Rao je Indijac, recon, specijalni komad opreme mu je Cyber Warfare Suite sa kojim može da onesposobi druge električne uređaje kao i vozila, a specijalna sposobnost mu je da hakuje protivnike.
  • Santiago Dozer Espinoza je meksikanac, assault, koji poseduje balistički štit pa je zbog toga otporniji na eksplozive drugih specijalaca.
  • Emma Sundance Rosier je francuskinja, takođe assault, poseduje wingsuit umesto padobrana, a specijalnost su joj raznovrsni eksplozivi kojih ima više od drugih.
  • Constantin Anghel, rumun koji je support. Može da postavi kutiju sa municijom i štitom i pozvati beacon sa kojim može menjati klasu usred igre, a specijalna sposobnost mu je oživljavanje saigrača sa extra armor bonusom.
  • Ji-Soo Paik, japanka koja je recon, a nama je najzanimljivija jer ima EMG-X skener sa kojim može da a i da označava protivnike kroz zidove, dok svi koji pucaju na nju postaju označeni na mapi.

Iz DICE javljalju da su radili na dodatnim popravkama u igri, kao što je broj tenkova na Orbital mapi, koji je udvostručen sa četiri na osam.  Omogućena je promena smera kod uklizavanja i skakanja na predmete u pokretu. Dodat je indikator za blizinu granate. Animacije ulaženja i izlaženja iz vozila su kraće, dok su neke potpuno uklonjene. Popravljeni su liftovi, a na kraju runde će se svima pokazati najbolji timski igrač. Ceo spisak promena možete pogledati ovde (link).

REZERVIŠI SVOJ PRIMERAK BATTLEFIELD 2042 IGRE OVDE - LINK

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.