Asus ROG Keris je dobio nagradu najboljeg bežičnog gaming miša

Asus ROG Keris je dobio nagradu najboljeg bežičnog gaming miša
18. novembar 2021. 38 pregleda

Asus ROG Keris je dobio nagradu najboljeg bežičnog gaming miša

Dok su bežični miševi za igre istorijski zaostajali za svojim žičanim kolegama - ponekad bukvalno - čini se da je industrija igara 2021. otkrila tajnu pouzdanog bežičnog miša sa malim kašnjenjem. Čini se da je Asus tiho postao jedan od najboljih proizvođača bežičnih miševa, sa ROG Pugio II koji nam je zapeo za oko krajem prošle godine, a sada je na redu ROG Keris Wireless, još bolja opcija koja nudi i Bluetooth i 2.4GHz bežičnu podršku. Ovaj miš  nudi moderan ergonomski dizajn i udobnu težinu od 79 g koja bi trebalo da se dopadne svima osim najozbiljnijim fanaticima ultralakih miševa.

Prekidači ispod levog i desnog tastera miša su takođe interesantni – oni su malo glasnijeg klika koji su deo ROG-ovog sopstvenog izuma, iako su tiši japanski Omroni uključeni u kutiju. Njihova zamena je jednostavan slučaj uklanjanja dva zavrtnja sa dna miša, a zatim i gornje školjke, izvlačenja starih prekidača prstima i umetanja omiljenih zamena. Takođe možete izabrati da promenite bočne dugmad u srebrne ili ružičaste, ako ih više volite od standardne crne. Pored užitaka da miš zaista osećate kao vaš, dizajn koji se lako otvara takođe olakšava zamenu starih ili istrošenih komponenti, čineći ovaj miš bezbednijom dugoročnom investicijom.

Asus ROG Keris Wireless Mis Cena

U kombinaciji sa nedavnim PixArt 3335 optičkim senzorom i pletenim kablom u stilu pertle za opcioni žičani miš, Keris se pokazao dobro i na našem testiranju, čak i u zahtevnim pucačima kao što su Call of Duti Warzone i CS: GO gde teški ili nespretno oblikovani miševi brzo postaju očigledni . Bez pravih slabosti, Keris Wireless je tiho postao omiljeni miš na i radnim računarima, iako specifikacije nisu revolucionarne, mogućnost otvaranja miša i prilagođavanja njegovih komponenti je praktična i dobra zabava. Ako tražite miš koji je malo drugačiji, ali i dalje ispunjava osnovne stvari, ROG Keris Wireless je pravi izbor.

PORUČI SVOJ ASUS ROG KERIS WIRELESS RGB MIS OVDE (LINK)

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.