Assassins Creed nas vodi u Pariz

Assassins Creed nas vodi u Pariz
28. jul 2021. 33 pregleda

Assassins Creed nas vodi u Pariz

Sledeće veliko proširenje za igru Assassin’s Creed Valhalla stiže nam 12. avgusta, otkrio je Ubisoft. Proširenje nazvano Opsada Pariza vodi nas u Francusku, gde će Eivor biti svedok najvažnije bitke u istoriji Vikinga.

Ovo proširenje će vratiti misije infiltracije koje su bile prisutne u Assassin's Creed Unity. Ove misije omogućavaju igračima da odaberu pristup u rešavanju prepreka, što znači da nagrađuju i tih pristup dok se skrivaju i zaobilaze protivnike.

Baš kao i prethodna ekspanzija, Opsada Pariza biće dostupna svim vlasnicima Season Pass-a ili skuplje verzije AC Valhalla, a svi ostali će je moći kupiti zasebno.

Ako vas zanima samo sadržaj koji nećete morati da platite, od 29. jula do 19. avgusta u Valhalli ćete moći da učestvujete u proslavi festivala Sigrblot. Kao i obično, dobićete nekoliko novih aktivnosti, poput turnira u timskom rvanju i slično. Uz to dolazi i novo ažuriranje koje nudi mogućnosti skaliranja nivoa i ... mogućnost upotrebe mača u jednoj ruci. Bolje sada nego nikad!

KUPI SVOJ PRIMERAK ASSASSINS CREED VALHALLA OVDE (LINK)

Pogledajte i ostale vesti vezane za Assassins Creed Valhallu:

>>> GLAVNI PISAC PRIČE BROJNIH ASSASSINS CREED IGARA JE NAPUSTIO UBISOFT

>>>  ASSASINS CREED VALHALLA IDE U IRSKU

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.