Call of Duty Modern Warfare stiže 25. oktobra!

Call of Duty Modern Warfare stiže 25. oktobra!
31. maj 2019. 12 pregleda

Call of Duty Modern Warfare stiže 25. oktobra!

Nakon toliko iščekivanja, napokon dobijamo novi deo najpopularnijeg Call of Duty-ja, a to je potpuno prerađeni Modern Warfare i on nam stiže 25. oktobra. Ovaj naslov nam stiže od već poznatog Activision-a, a potpisuje ga Infinitz Ward. Ono što nas definitivno očekuje u novom naslovu je da će igrači morati da se suoče sa modernim sukobima, gde će njihove odluke, koje će morati da donesu u roku od par sekundi, uticati na globalni balans svih sila. Modern Warfare nam ovog puta donosi potpuno novu i jedinstvenu priču, koja će nam pružiti nezaboravno single-player iskustvo, dok u multiplayer-u možemo da očekujemo mnogo dobre akcije i novi co-op mod.

Ono što je zasigurno, je da nas očekuje potpuno novi Modern Warfare u svim pogledima ove igre. Pravila borbe, ovog puta, biće potpuno zamagljena i siva, dok će igrači moći da igraju kao pripadnici različitih internacionalnih specijalnih jedinica i grupa boraca za slobodu. Radnja će se odvijatiu legendarnim evropskim gradovima, ali i na Bliskom istoku. S tim rečeno, pripremite se za dobru borbu.

Modern Warfare nam donosi cross-platform igranje od samog starta, na PC računarima i konzolama, što možemo reći da je poprilično iznenađujuće, ali u isto vreme i impresivno! Ono što je nas je takođe iznenadilo je da više neće biti klasičnih season pass-va, već će postojati više besplatnih mapa i drugih sadržaja koji će biti besplatni i dostupni svim igračima. Ali ni tu nije kraj!

Ako bismo pogledali sa tehničke strane, novi Modern Warfare nam donosi potupno novi endžin igre koji će nam pružiti fotorealistično iskustvo i nezaboravan gameplay. Nova tehnologija koja nas očekuje će koristiti materijale koji su bazirani na fizici, novi rendering sistem, volumetrijska svetla, 4K HDR i imaće podršku za DirectX Raytracing ( samo na PC računarima ), ali i nov način kako će GPU prikazivati geometriju. Pored toga, ovde spadaju i modovi sprektralnog renderinga za situacije kada ćete morati da koristite infra crvene senzore toplote ili u slučajevima korišćenja sistema noćnog vida. Još jedna od novina je svakako novi sistem uklapanja oblika, koji će pružiti bolje animacije karaktera, a pored toga će se naći i podrška za Dolby ATMOS na platformama koje ga podržavaju.

Call of Duty: Modern Warfare će globalno biti dostupan od 25. oktobra 2019. godine na PlayStation 4, Xbox One i PC platformama. Ono što je veoma bitno da se napomene PC igračima je da će igru moći da igraju samo preko Blizzardove Battle.Net platforme. Za sve igrače, koji se odluče da pre-orderuju Modern Warfare, očekuje prestige token, koji će moći da se iskoristi u Black Ops 4.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.