XBOX ONE Dying Light

Veliki otvoreni svet i vi sa ciljem da preživite zombi apokalipsu koristeći parkur tehnike i oružja napravljenja od prvog što vam padne pod ruke. Akcija nabijena adrenalinom, kooperativni mod za 4 igrača i grafika najnovije generacije. Veliki otvoreni svet i vi sa ciljem da preživite zombi apokalipsu koristeći parkur tehnike i oružja napravljenja od prvog što vam padne pod ruke. Akcija nabijena adrenalinom, kooperativni mod za 4 igrača i grafika najnovije generacije. Borba je vrlo zanimljivo odrađena, očekuje vas mnoštvo krvi i delova tela po ekranu tako da nije za svakoga.
More Information
SKU 8880
Brend TechLand
Nema na stanju
Cena: 1.499 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 5.999 RSD
Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

 Zombiji su uvek u modi!

Veliki otvoreni svet i vi sa ciljem da preživite zombi apokalipsu koristeći parkur tehnike i oružja napravljenja od prvog što vam padne pod ruke. Akcija nabijena adrenalinom, kooperativni mod za 4 igrača i grafika najnovije generacije. Borba je vrlo zanimljivo odrađena, očekuje vas mnoštvo krvi i delova tela po ekranu tako da nije za svakoga. Ipak, zahteva daleko više taktike u igranju nego igre tog žanra, tako da očekujte da vam svaki specijalni udarac jede staminu, tako da ćete svaku borbu završavati kombinacijom udaranja i bežanja. Protivnički zombiji dolaze u mnogo „ukusa” – ulice su prepune umrtvljenih i sporih standardnih zombija u čijim redovima se ponekad nađe i orijaš sa čekićem od armature, pljuckavac otrovne zombi mijazme ili neki treći zombi specijalac. Ako pravite buku, recimo ako zombije gađate iz pištolja, bacate granate, detonirate burad s gorivom ili probušite bocu s kiseonikom zombiju u HAZMAT odelu, privući ćete pažnju specijalnih volatile zombija koji su u stanju da trče, da se penju za vama i, u globalu, pet puta su opasniji od standardnog zombija. Zabava je zagarantovana!
Games 4 All kupi - prodaj - zameni! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme uz besplatnu dostavu u Srbiji. Kupujte i prodajte, sve na jednom mestu.
+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 8880
Brend TechLand
Žanr Horor, RPG (Role-playing game)
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Recenzija za:XBOX ONE Dying Light
Your Rating
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
Cena: 1.499 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.