PS4 Dragon Ball FighterZ + Dragon Ball Xenoverse 2

Dragon Ball Fighter Z zadržava ono što fanovi najviše vole i po čemu je serijal poznat - beskonačne spektakularne borbe sa DB svemoćnim borcima. Pomoću novog Unreal engine, DB FighterZ je vizuelna sila sa anime grafikom viskog kvaliteta.
More Information
SKU 23024
Brend Bandai Namco
Nema na stanju
Cena: 2.999 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 5.999 RSD
Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

Prodaja PS4 Dragon Ball FighterZ + Dragon Ball Xenoverse 2 igrica // Super cena.

DragonBall FighterZ:

Nakon uspeha Xenoverse serije vreme je da se vrati klasična 2D Dragon Ball tabačina. Napravljena na osnovu onoga zašto igrači vole Zmajeve kugle - neprekidne spektakularne tuče sa moćnim borcima. Anime grafika je dovedena do vrhunca, a gameplay je po sistemu lako da se nauči, a teško da se ovlada.

DragonBall Xenoverse 2:

Priča se direktno nastavlja na onu iz prethodne igre – dve godine nakon što ste spasili svet, vaš lik će se pridružiti timu Time Patrol. Zanimljiva je i najava po pitanju muzičke strane ove igre. Naime, Steve Aoki će biti zadužen za soundtrack igre, da isti onaj Steve Aoki koji baca torte u publiku tokom nastupa. On će specijalno za igru uraditi remikse čuvenih Dragonball tema Cha-La Head-Cha-La i We Gotta Power. Prvi Xenoverse nije bio baš sjajan, tako da kao fanovi Zmajeve Kugle polažemo dosta nade u ovaj nastavak.

Games 4 All kupi - prodaj - zameni! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme uz besplatnu dostavu u Srbiji. Kupujte i prodajte, sve na jednom mestu.
+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 23024
PEGI 12
Brend Bandai Namco
Izdanje Standard
Obavezan prikaz u katalogu Da
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Recenzija za:PS4 Dragon Ball FighterZ + Dragon Ball Xenoverse 2
Your Rating
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
Cena: 2.999 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.