XBOX 360 Minecraft

Minecraft pruža potpunu slobodu u svom praktično beskonačnom svetu, koji se nasumično generiše svaki put kada pokrenete igru. Nema zapleta, nema ciljeva, osim onoga da preživite – što i nije toliko teško. Sva „igrivost“ proizilazi iz onoga što vi uradite i ciljeva koji sebi postavite. Čitav svet je proceduralno generisan od kocaka jednake veličine: drveće, mora, planine, sve je sastavljeno od 3D piksela koje vaš lik može da razbije ili pokupi i koji predstavljaju različite materijale: drvo, gvožđe, zlato, dijamante, kamen i još što šta.
More Information
SKU 1829
Brend Mojang
Nema na stanju
Cena: 2.499 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 4.999 RSD
Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

Izgradite svet po svojoj meri.

Minecraft pruža potpunu slobodu u svom praktično beskonačnom svetu, koji se nasumično generiše svaki put kada pokrenete igru. Nema zapleta, nema ciljeva, osim onoga da preživite – što i nije toliko teško. Sva „igrivost“ proizilazi iz onoga što vi uradite i ciljeva koji sebi postavite. Čitav svet je proceduralno generisan od kocaka jednake veličine: drveće, mora, planine, sve je sastavljeno od 3D piksela koje vaš lik može da razbije ili pokupi i koji predstavljaju različite materijale: drvo, gvožđe, zlato, dijamante, kamen i još što šta. Kocke možete da prosto postavljate jednu na drugu ili jednu pored druge, kao i da uništavate već postojeće. Pomoću ovih jednostavnih postupaka možete da gradite šta vam padne na pamet, kao i da pravite alatke, oružja, oklope, uređaje i predmete koji će vam olakšati dalje preživljavanje i gradnju. Minecraft je zarazna, prosta igra, nalik igranju s Lego kockama, ali je istovremeno i dubok komentar o ljudskom duhu, jer čovek mora da stvara i da uništava da bi opstao.
Games 4 All kupi - prodaj - zameni! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme uz besplatnu dostavu u Srbiji. Kupujte i prodajte, sve na jednom mestu.
+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 1829
Brend Mojang
Žanr Avanture, Dečije
Obavezan prikaz u katalogu Da
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Recenzija za:XBOX 360 Minecraft
Your Rating
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
Cena: 2.499 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.