XBOX 360 Call of Duty - Advanced Warfare

Prvi Call of Duty naslov smešten u budućnost! Motiv igre je “Napredni vojnik u naprednom svetu sa naprednim arsenalom”. To u praksi znači da Advanced Warfare ima SF šmek više nego ikada do sada. Podsetimo, franšiza je počela sa WW2 sukobima, izveštila se u modernom okruženju, i polako ali sigurno išla ka SF domenu, odnosno sukobima u doglednoj budućnosti. - COD - Advanced Warfare.
More Information
SKU 1637
Brend Activision
Nema na stanju
Cena: 1.799 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 5.999 RSD
Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

Call of Duty je gigantski spektakl od prve do poslednje sekvence, kakofonija gigantskih eksplozija, zgrada koje se ruše, puščane paljbe koja odjekuje sa svih strana.

Motiv igre je “Napredni vojnik u naprednom svetu sa naprednim arsenalom”. To u praksi znači da Advanced Warfare ima SF šmek više nego ikada do sada. Podsetimo, franšiza je počela sa WW2 sukobima, izveštila se u modernom okruženju, i polako ali sigurno išla ka SF domenu, odnosno sukobima u doglednoj budućnosti. Advanced Warfare je kruna tih stremljenja, i ako je postojala igra koja kombinuje CoD šmek i futurizam, to je Advanced Warfare. Premisa igre je da je globalna teroristička mreža napala i uništila mnoštvo nuklearnih reaktora, što je svet bacilo na kolena, a u moru haosa nacionalne vojske se pokazuju nesposobnim da odgovore na novu vrstu pretnji.
Games 4 All kupi - prodaj - zameni! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme uz besplatnu dostavu u Srbiji. Kupujte i prodajte, sve na jednom mestu.
+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 1637
PEGI 18
Brend Activision
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Recenzija za:XBOX 360 Call of Duty - Advanced Warfare
Your Rating
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
Cena: 1.799 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.