XBOX 360 Assassins Creed 3

AC 3  je prava zver od igre. Toj činjenici u prilog pre svega ide odličan setting, razdoblje u koje se ovaj serijal vrhunski uklopio i koje nam je omogućio da s užitkom proživimo brojne važne trenutke o kojima smo nekada učili na časovima istorije. Dakako,jako je važna mudro napisana priča koju potpomaže dobarvoice acting te fino odrađen motion capture zbog čega dobiva pravi filmski šmek.

More Information
SKU 1591
Brend Ubisoft
Nema na stanju
Cena: 1.299 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 5.999 RSD
Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

Assassin’s Creed 3 je epska priča ne samo količinom sadržaja, već i razdobljem koje obuhvata.

AC 3  je prava zver od igre. Toj činjenici u prilog pre svega ide odličan setting, razdoblje u koje se ovaj serijal vrhunski uklopio i koje nam je omogućio da s užitkom proživimo brojne važne trenutke o kojima smo nekada učili na časovima istorije. Dakako,jako je važna mudro napisana priča koju potpomaže dobarvoice acting te fino odrađen motion capture zbog čega dobiva pravi filmski šmek. Veličina sveta u igri  te uistinu impresivna količina sadržaja omogućuju da vam nikada ne bude dosadno jer uvek ima toliko toga da se radi  i van glavnih misija, a uz sve to ćete učestalo ostajati bez daha zbog predivnih prizora koje igra konstantno baca u lice.
Games 4 All kupi - prodaj - zameni! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme uz besplatnu dostavu u Srbiji. Kupujte i prodajte, sve na jednom mestu.
+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 1591
Brend Ubisoft
Žanr Avanture
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Recenzija za:XBOX 360 Assassins Creed 3
Your Rating
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
Cena: 1.299 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.