XBOX ONE The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online je novo osveženje poput Skyrima svojevremeno, gde možete da igrate i sa drugim osobama. Radnja se odvija milenijumima pre Skyrima (razdoblje Age of Heroes). Ništa lepše, nego kad izvršavate questove sa drugarima, zajedničko grindovanje, neka vrsta “raidovanja” ali otom potom. Naravno sve ćete to obavljati u regijama Tamriela.  Maksimalni level je 50, a na izboru imaćete svega devet rasa i četiri klase: Sorcerer, Templar,Dragon Knight i Nightblade.
More Information
SKU 12545
Brend Bethesda
Nema na stanju
Cena: 499 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 5.999 RSD
Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

The Elder Scrolls Online je novo osveženje poput Skyrima svojevremeno, gde možete da igrate i sa drugim osobama. Radnja se odvija milenijumima pre Skyrima (razdoblje "Age of Heroes").

Ništa lepše, nego kad izvršavate questove sa drugarima, zajedničko grindovanje, neka vrsta “raidovanja” ali otom potom. Naravno sve ćete to obavljati u regijama Tamriela.  Maksimalni level je 50, a na izboru imaćete svega devet rasa i četiri klase: Sorcerer, Templar,Dragon Knight i Nightblade. Naravno nalik World of Warcraft-u i Guild Wars-u, imaćete priliku da budete u tzv. “klanovima” poznatiji kao Guild-ovi. Kao u klubu političara, moći ćete da “kujete” planove, izvršavate zadatke, a ono što je zanimljivo, jeste da ćete moći da im pristupite bez obzira na odabranoj strani. Ono što najviše interesuje igrače je postajanje PVP sistema, koji će svakako krasiti ovaj naslov. U njemu imate prilike da napredujete, “obrađujete” protivnike i prijatelje, tačnije bićete u mogućnosti da pratite njihov napredak.
Games 4 All kupi - prodaj - zameni! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme uz besplatnu dostavu u Srbiji. Kupujte i prodajte, sve na jednom mestu.
+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 12545
PEGI 18
Brend Bethesda
Žanr RPG (Role-playing game), MMORPG
Akcija Redovna cena
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Recenzija za:XBOX ONE The Elder Scrolls Online
Your Rating
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
Cena: 499 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Preporučeni proizvodi
  1. XBOX ONE Assassins Creed Valhalla
    Rejting:
    100%
    XBOX ONE Assassins Creed Valhalla
    Cena: 3.999 RSD

    PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

  2. XBOX ONE Elden Ring - Launch Edition
    Rejting:
    100%
    XBOX ONE Elden Ring - Launch Edition
    Cena: 7.499 RSD

    PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.